R&B Medical Company     Beograd, Zvečanska 38     Tel: +381 11 4128 286

Politika privatnosti

1. Pravno lice

Pravno lice koje prikuplja, vrši obradu i korišćenje ličnih podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti je:

R&B Medical Company d.o.o. Beograd, Zvečanska 38

Cilj politike o privatnosti podataka je pružanje neophodnih informacija u vezi sa prikupljanjem, obradom i korišćenjem Vaših ličnih podataka. 

2. Prikupljanje i upotreba ličnih podataka

Skup informacija koje predstavljaju Vašu identifikaciju su: ime, prezime, email, poštanska adresa. R&B Medical Company d.o.o. ni na koji način ne prikuplja Vaše podatke, osim ukoliko ne date saglasnost za njihovo korišćenje. Kao na primer, kada samoinicijativno zatražite informacije o proizvodima, kada želite da učestvujete u nagradnim igrama i anketama i kada se prijavljujete na naš periodični elektronski bilten (newsletter). Vaše lične podatke čuvamo i koristimo u meri koja je potrebna da bismo odgovorili na vaša pitanja i upite, ispunili svaki pojedinačni zahtev ili Vas eventualno obavestili o rezultatima nagradnih anketa i promocija.

R&B Medical Company d.o.o. može dostaviti Vaše lične podatke trećim licima, pružiocima usluga isporuke robe (u slučaju kada je to neophodno zbog realizacije porudžbine i dostave). Kompanija R&B Medical Company d.o.o. garantuje da Vaše lične podatke neće prodati ili iznajmiti trećim licima i da će upravljati sa Vašim podacima u skladu sa aktuelnim Zakonom. Ukoliko ste maloletni, neophodna je dozvola Vaših roditelja ili staratelja pre nego što unesete Vaše lične podatke.

Naš web sajt sadrži linkove ka drugim relevantnim internet sajtovima sa ciljem da Vam pružimo što više korisnih informacija za konkretne teme. Napominjemo da navedeni web sajtovi nisu pod našom kontrolom i ne podležu ovoj Politici privatnosti.

3. Periodični elektronski bilten (newsletter)

Ukoliko ste se prethodno prijavili na naš newsletter, podrazumevajući da ste saglasni sa uslovima, Vaše lične podatke ćemo koristiti na sledeći način. Newsletter Vam šaljemo periodično i on sadrži aktuelne informacije, ponude i promocije vezano za proizvode i brendove koje zastupa naša kompanija ili pozive i predloge za učešće u nagradnim igrama ili anketama. Ukoliko više ne želite da primate naš e-bilten, u svakom momentu možete se odjaviti sa naše mailing liste, putem linka u okviru biltena ili slanjem notifikacionog maila na: office@rbmedical.co.rs.

4. Upotreba kolačića (Cookies)

Kao što je to aktuelna praksa na internetu i na većini internet sajtova, naš web sajt koristi tzv. “kolačiće” (u daljem tekstu Cookie). To su jednostavne tekstualne datoteke koje se čuvaju u Vašem web-pregledaču (web browseru) dok pregledavate naš sajt i koji pomažu identifikaciju prethodnih korisničkih aktivnosti kao što su stranice koje je korisnik posetio ili podatke o prijavi korisnika. S obzirom da je upotreba Cookie-ja uobičajena praksa, većina web browsera je podešena da automatski prihvata sve Cookie-je. Ipak, od vaše odluke zavisi da li želite da prestanete da ih koristite, ručnim brisanjem ili podešavanjem svog web browsera u sekciji za rad sa cookie-jima. Za više informacija o upravljanju Cookie-jima možete pogledati detaljnu dokumentaciju ili Help odeljak Vašeg web browsera. R&B Medical Company na svom sajtu koristi Cookie-je isključivo radi omogućavanja bolje interakcije korisnika sa sajtom, za potrebe analitike posećenosti ili za optimizaciju oglašavanja putem servisa Google Analytics i Google Ads. Više informacija o ovim servisima možete pogledati na www.google.com/analytics/learn/privacy.html i www.google.com/intl/en/policies/technologies/ads/

5. Opoziv, brisanje, izmena podataka

Možete se u bilo kom momentu usprotiviti korišćenju Vaših ličnih podataka, obrisati Vaš nalog ili zatražiti izmenu Vaših ličnih podataka koje se čuvaju kod nas. Možete nam napisati mail na office@rbmedical.co.rs ili putem kontakt formulara na našem sajtu u sekciji Kontakt.

6. Sigurnost podataka

R&B Medical Company d.o.o. je usvojio sve organizacione i tehničke mere kako bi zaštitio Vaše lične podatke da se ne bi izgubili, izmenili i kako bi se zaštitili od pristupa treće strane. Sigurnosne procedure koje smo uspostavili redovno ažuriramo u skladu sa aktuelnim tehnološkim standardima.

7. Ažuriranje i dopuna politike privatnosti

R&B Medical Company d.o.o. Zadržava pravo izmene i dopune delova Politike o privatnosti podataka bez prethodnog obaveštenja korisnika.