3A HEALTH CARE

logo_3a-health-care3A HEALTH CARE je kompanija specijalizovana za oblast aerosol terapije, ali se bave i proizvodnjom hirurških aspiratora. To je brend koji privlači zasluženu pažnju, održavajući i jačajući svoje kapacitete u projektovanju, istraživanju i razvoju.
3A ulaže mnogo sredstava u razvoj sektora proizvodnje, kako bi garantovao kontinuirani kvalitet svojih proizvoda.

http://www.3-a.it/

Posebno se ponose svojom linijom kompresorskih inhalatora, dizajniranih da zadovolje potrebe kupaca koji traže visoko kvalitetan proizvod, usklađen sa zahtevima tržišta.
3A je osnovan 1986. godine i u početku se bavio ugovornom proizvodnjom elektro-medicinske opreme, ali ubrzo je razvio sopstveno tržište i stekao neophodne sposobnosti da:

  • Razvija tehničke karakteristike
  • Dizajnira proizvode
  • Proizvodi prototip i testira ga u svojoj laboratoriji
  • Započne industrijsku proizvodnju
  • Uskladi proizvodnju sa aktuelnim evropskim i međunarodnim standardima

3A kombinuje iskustvo dubokog poznavanja tržišta aerosol terapije i modernu organizaciju kompanije. Radi na ciljevima i ima prednost integrisanog načina proizvodnje koji poštuje kvalitet proizvoda, bezbednost i zaštitu životne sredine.

U našem asortimanu trenutno se nalaze tri kompresorska inhalatora ovog proizvođača. Dva su namenjena porodičnoj primeni i to su MICRONEB i RESPIRO. Dok je jedan predviđen za pedijatrijsku upotrebu i to je FUNNEB.

Sva tri inhalatora su malih dimenzija, kompaktni i lepo dizajnirani.
Takođe, sva tri inhalatora poseduju čašice sa sistemom “dvostrukog strujanja vazduha”. Kroz tečnost u čašici prolaze dve vazdušne struje, jedna iz kompresora pod pritiskom i druga struja atmosverskog vazduha. Njihovom interakcijom nastaje vrtložno kretanje vazduha koje obezbeđuje znatno veći stepen usitnjenosti čestica i mnogo bolji efekat tretmana.